Friday , April 12 2024
Početna / Novosti / Vanesa Žižo, predstavnica BiH osvojila visoko četvrto mjesto na Miss Aura International 2018

Vanesa Žižo, predstavnica BiH osvojila visoko četvrto mjesto na Miss Aura International 2018

 

U Antaliji, u hotelu “Rixos” ovih dana se održalo  takmičenje Miss AURA International, gdje su svoju sreću okušale 27 učesnica, među kojima je i Vanesa Žižo, model  modne agencije  ABC Models Mgmt International, a predstavnica Bosne i Hercegovine na ovom velikom takmičenju.

Vanesa je osvojila visoko četvrto mjesto te smo tim povodom porazgovarali sa njom.

Kakvi su tvoji utisci nakon ovog takmičenja i osvajanja tako visoke pozicije?

-E ovako, bila sam dio poznatog natjecanja Miss Aura International, te kao što ste rekli osvojila visoko četvrto mjesto u konkurenciji od 27 učesnica. Ovo takmičenje mi je podjednako važno kao i moje prethodno takmičenje Miss BiH, donijelo mi more novih poznanstava te otvorilo još više mogućnosti ka napredovanju u ovom poslu.

Kako si se provela tamo, družila si se sa drugim djevojkama, obilazili mnoga poznata mjesta?

-Sve djevojke smo se fino slagale, nije bilo nikakvih nesuglasica. Naravno najviše vremena sam provela sa djevojkama sa Balkana. Organizacija cijelog događaja je bila vrhunska. Osim uživanja u hotelu imale smo organizovane mnoge igre, od plesa i fudbala do boardinga, učile smo kuhati te posjetile mnogo mjesta koja su nas oduševila.

 

Šta nakon ovog izbora?

-Nakon ovog izbora ne planiram dugo odmarati, nego se pripremati za angažman u Istanbulu. Ovom prilikom bih se željela zahvaliti modnoj agenciji ABC models Mgmt International bez koje ovo ništa ne bi bilo moguće, a prvenstveno svojim roditeljima koji su mi podrška u svemu pa i ovome poslu.

Čestitke našoj predivnoj predstavnici Vanesi Žižo i mnogo sreće i uspjeha u daljoj karijeri

 

Check Also

Zanosna Miss Foto Model 2019 godine otkrila detalje ovogodišnjeg izbora

Zanosna Miss Foto Model 2019 samo za naš portal otkriva  sočne detalje sa ovogodišnjih priprema …