Friday , October 30 2020
Početna / Svi izbori Miss BIH / FBiH / Miss Srednje Bosne / Upoznajmo Alenu Karajko prvu pratilju SBK

Upoznajmo Alenu Karajko prvu pratilju SBK

 

 

U daljem tekstu saznat ćemo ko je prva pratilja SBK, Alena Karajko kako se nosi sa lentom i koji su njeni ciljevi i dosadašnji uspjesi.

 

Alena nam priznaje da je jedna vrlo skromna djevojka. Po prirodi malo stidljiva i povučena u sebe.

Volim u suštini sve što vole mladi, ali moj hobi je isključivo fotografisanje. Slobodno vrijeme većinom provodim sa svojim prijateljima i obitelji. Moj glavni cilj u životu je da prije svega završim školovanje, jer obrazovanje je na prvom mjestu. Zatim da nastavim da se bavim modelingom, jer je to od djetinjstva bila moja velika želja. Potrudit cu se da dam sve od sebe da svoje želje i ciljeve ostvarim.

 

 

Samim učešćem na izboru za miss SBK da budem iskrena jako sam zadovoljna. Moji utisci su isključivo pozitivni, uživala sam svakog trenutka. Moja ljubav i trud se naravno uvijek isplate. Što se tiče titule prve pratilje nisam baš očekivala s obzirom na konkurenciju, ali ipak s ponosom je nosim.

 

 

Vrlo sam ponosna što sam bila učesnica na  dva Nivea fashion weeka i sa zadovoljstvom sam nosila razne kreacije poznatih modnih kreatora iz BiH i drugih država a to su:
NINA’s iz Crne Gore, Melina Ajanović iz Njemačke, Aydin Goynu i Burak Öget iz Turske, Dresscode by Prevent iz mog rodnog mjesta Travnika, PS fashion, Werkkol i Extreme Intimo. Imam želju da surađujem sa kreatorima iz Turske. Koji su po mom mišljenju imali najbolje kreacije na 42. Nivea fashion weeku.

 

 

 

 

Dalje očekujem naravno uz trud i rad da napredujem što dalje. Smatram da se upornost uvijek isplati uz pomoć i bezuslovnu podršku majke i prijatelja. Kao i u svakom drugom poslu naravno da postoji jedna doza pozitivne treme. Na bini se osjećam prijatno i smatram da tu tada strahu nema mjesta. Također sigurna sam u sebe i nadam se nekom pozitivnom rezultatu cijelog ovog takmičenja. Naravno da bih imala želju postići neki veliki rezultat, jer sam o tome nekada sanjala. To bi bio veliki uspjeh za mene.

Preporučujem svim djevojkama koje imaju želju baviti se ovim poslom da se jave mojoj agenciji ABC models jer su oni zasluženi za svaki moj uspjeh i ponosna sam mnogo što sam u jednoj od takvih agencija.

 

 

 

Najveća podrška je moja mama koja je uz mene od početka moje karijere u svijetu mode. Mnogo sam joj zahvalna što mi je omogućila da se bavim tim poslom. Podržava me u svakom što se tiče modelinga, a pored nje naravno tu su svi moji prijatelji i cijela obitelj moja me podri i podržava do kraja.

Check Also

Miss Brčkog 2017 godine na početku velike modne karijere

  Daliborku Popović sudeći po svemu očekuje velika modna karijera, bivsa Misica prisjetila se izbora …

2 comments

  1. A good blog! I will bookmark a few of these..

  2. Das Lesen Ihres Artikels hat sehr viel Spaß gemacht. Janie Ruperto Robinetta

Leave a Reply

Your email address will not be published.