Friday , October 30 2020
Početna / Novosti / Zanosna Miss Foto Model 2019 godine otkrila detalje ovogodišnjeg izbora

Zanosna Miss Foto Model 2019 godine otkrila detalje ovogodišnjeg izbora

Zanosna Miss Foto Model 2019 samo za naš portal otkriva  sočne detalje sa ovogodišnjih priprema pa u nastavku pročitajmo.

Miss Foto Model 2019 godine se zove Nataša i dolazi nam iz Bijeljine, u nastavku teksta cemo čuti njenu pricu o cijelokupnom dogadjaju .

Izbor za miss je san svake devojke , tako je bio i moj. Ja sam ga ostvarila. Kompletna organizacija”Izbor za miss BiH za miss svijeta” ozbiljna, odgovorna i edukativna tako da mi je cast da sam učestvovala, a posebno sto sam nagrađena letnom “Miss Foto Model” .
Tokom priprema izbora za miss boravile smo u hotelu “Adria” u Biogradu na moru. Imale smo tim struckanja koji je radio sa nama. Oni su mogli blize da nas upoznaju i oni lakse da odaberu miss BiH , a i druge lente. Zelim da naglasim da je devojke učestvuje u projektu “I ja zelim svoju skolu” , obnova muzičke skole u Tuzli. Ovo je ljepota sa svrhom i ono najlepse spremnost da pomognemo drugima bez da očekujemo nesto zauzvrat.


Tokom boravka u Biogradu dosta toga smo radile, snimanja, slikanja, treninzi, grupni razgovori na životne teme. To je jedno veliko iskustvo i da nisam dobila lentu meni bi jednako bilo drago sto sam bila deo takve organizacije. Svakako da će ovo da mi pomogne u svetu modelinga da mi otvori nova vrata.

 

Iza nas je modna agencija “ABC models” koja će svako da brani naše interese i upiti nas na prava vrata. Oni su dugi niz godina u ovom poslu i znaju svoj posao.
Posle priprema smo boravile u hotelu “Terme” Ilidza gde smo se dodatno spremile za finalno vece. Atmosfera ni u jednom momentu nije bila napeta i sve devojke su bile spremne da pokažu ono najbolje od sebe. Drago mi je da je medju nama bila ta pozitivna atmosfera jer je to svakako jedno pozitivno iskustvo i nema mesta za negativne stvari. Modeling je moja velika ljubav i svakako da ću dati svoj maksimu da postignem sto vise. Tokom priprema smo naučili šta je rad, red i disciplina i svakako da će mi to pomoci.
Zelim da se zahvalim kompletnoj organizaciji sto su mi pomogli da izvučem ono najbolje iz sebe i to prepoznati. Cast mi je nositi lentu “ Miss Foto Model BiH”

Check Also

Prelijepa djevojka Emina iz Stoca nosi lentu Miss Visit Sarajevo BiH 2018

  Prelijepa djevojka Emina iz Stoca nosi lentu MISS VISIT SARAJEVO BIH 2018, evo šta …

3 comments

  1. Like!! Really appreciate you sharing this blog post.Really thank you! Keep writing.

  2. I always spent my half an hour to read this web site’s articles or reviews daily along with a mug of coffee.

  3. Your site is very helpful. Many thanks for sharing!

Leave a Reply

Your email address will not be published.