Wednesday , October 21 2020
Početna / Novosti / Prelijepa djevojka Emina iz Stoca nosi lentu Miss Visit Sarajevo BiH 2018

Prelijepa djevojka Emina iz Stoca nosi lentu Miss Visit Sarajevo BiH 2018

 

Prelijepa djevojka Emina iz Stoca nosi lentu MISS VISIT SARAJEVO BIH 2018, evo šta nam je izjavila za naš portal.

Dakle, sve je pocelo porukom koju sam dobila od moje agencije ABC MODELS kako imam predispozicije da se takmicim na MISS BiH za MISS SVIJETA, međutim na pocetku sam bila skeptična oko ponude jer sebe ne smatram ljepšom od bilo koje djevojke niti imam visoko misljene o sebi, ali na nagovor mojih bližnjih sam ipak pristala i ne kajem se.Te se ovim putem mnogo zahvaljujem mojoj agenciji i Direkciji Miss jer su mi pružili priliku kako za nezaboravnim iskustvom tako i za početkom moje modne karijere.

 

 

Tokom priprema upoznala sam mnogo drage i lijepe djevojke koje su mi ubrzo postale prijateljice.

 

Da budem iskrena pripreme su bile malo izazovne, no mislim da smo zadatak uspjesno izvršile. Dani su bili ispunjeni raznim aktivnostima kao sto su fotografisanja za portfolio, videosnimanja, posjete raznim poznatim atrakcijama grada Sibenika i naravno imale smo slobodnog vremena za odmor i rekreaciju.Najljepsi trenuci su zabiljezeni u hotelskim sobama gdje smo se druzile do kasnih sati.

Moja najveća podrška kroz ovaj period bila mi je mama koja mi je uvijek savjetovala. Na izboru nisam ocekivala nikakvu titulu zbog velike konkurencije, ali sam svakako i bez nadanja bila počašćena od strane žirija proglašenjem za jednu od 7 najljepših djevojaka s lentom MISS VISIT SARAJEVO BiH 2018.Ovo je sve za mene predstavljalo jedno nezaboravno iskustvo.

Ova titula mi mnogo znači prvenstveno što sam stekla mnogo vise samopouzdanja što je svakoj djevojci potrebno u ovom lažnom svijetu medija koje nam prestavljalju nerealne slike koje imaju veliki utjecaj na nezadovoljstvo svoga izgleda, međutim ovo takmičenje se ne ogleda samo u ljepoti vanjskog izgleda nego i u mnoštvu drugih pojednosti za koje ljudi misle da nemaju funkciju u ovom takmičenju pa stvaraju pogresno i nezrelo mišljenje o njemu.

 

 

 

Želju za modom i modelingom imam od malena i mislim da bih trebala ostati na tom putu.

Moja poruka za sve djevojke je da ako imaju želju za modnim svijetom i izborima ljepote neka se prepuste u prave i sigurne ruke a to su nasa internacionalna agencija ABC MODELS i DIREKCIJA MISS BIH ZA MISS SVIJETA.

 

   

Check Also

Miss Brčkog 2017 godine na početku velike modne karijere

  Daliborku Popović sudeći po svemu očekuje velika modna karijera, bivsa Misica prisjetila se izbora …

4 comments

  1. Like!! Really appreciate you sharing this blog post.Really thank you! Keep writing.

  2. I like the valuable information you provide in your articles.

  3. Thanks for fantastic info I was looking for this info for my mission.

  4. Very good article! We are linking to this particularly great content on our site. Keep up the great writing.

Leave a Reply

Your email address will not be published.