Tuesday , September 17 2019
Početna / Novosti / Prelijepa Darja predstavnica Bosne i Hercegovine na takmičenju Miss 7 continents

Prelijepa Darja predstavnica Bosne i Hercegovine na takmičenju Miss 7 continents

 

Prelijepa Darja Hajdukov javlja nam se iz osunčog Bodruma sa takmičenja Miss 7 continents kao ponosna i opravdana predstavnica Bosne i Hercegovine, u daljem tekstu ćemo vidjeti o kakvom se takmičenju radi i kako se naša predstavnica provodi. 

Zdravo Darja reci nam o kakvom se to takmičenju radi i neke pojedinosti ? 

Takmicenje se odrzava u Bodrumu, Turska, gdje smo smjestene u prelijepom hotelu Isis Bodrum Hotel & Spa. Sa mnom je jos jedna manekenka agencije ABC Models, Tea Hlavacek, koja predstavlja Hrvatsku.

 

Radi se o dva takmicenja, Miss 7 continents i Photomodel of the world, koja se odrzavaju istovremeno obzirom da su dio iste organizacije

Cast mi je biti odabrana kao predstavnik svoje drzave Bosne i Hercegovine, i ponosna sam sto sam na to, kao sto bi svako bio. 

Drago mi je da je i moja agencija imala povjerenja u mene da me prijavi, a naravno i sto me je onda izabrala organizacija World League of Beauty and Fashion, koja organizuje takmicenje takmicenje.

Svakodnevnica na takmicenju je ispunjena raznim aktivnostima, uzivali smo u lijepom vremenu, ali i u raznim izletima koji su bili organizovani, kao scuba diving, karting, cjelodnevni izlet brodom, itd. Navecer se odrzavaju probe za takmicenje, medjutim nista nije naporno, imamo dovoljno vremena i za odmor i za plazu i za rad.

Konkurencija nije osjetna, sve su djevojke prijateljski nastrojene i vlada ugodna atmosfera, svi su sklopili neka prijateljstva, ali i generalno su sve djevojke medjusobno u dobrim odnosima.

Ne volim postavljati očekivanja, da se ne bih razocarala u ishod, ocekujem samo lijepo iskustvo, lijepih 10 dana sa djevojkama iz cijelog svijeta, a sve ostalo ce biti samo slag na tortu. 

 

  

Check Also

Opravdano nosi lentu Miss Foto 2018 godine pogledajte i zašto

    Na izboru za Miss BiH 2018 ponijela si laskavu titulu Miss Foto 2018. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *