Sunday , December 10 2023
Početna / Novosti / Prelijepa Darja predstavnica Bosne i Hercegovine na takmičenju Miss 7 continents

Prelijepa Darja predstavnica Bosne i Hercegovine na takmičenju Miss 7 continents

 

Prelijepa Darja Hajdukov javlja nam se iz osunčog Bodruma sa takmičenja Miss 7 continents kao ponosna i opravdana predstavnica Bosne i Hercegovine, u daljem tekstu ćemo vidjeti o kakvom se takmičenju radi i kako se naša predstavnica provodi. 

Zdravo Darja reci nam o kakvom se to takmičenju radi i neke pojedinosti ? 

Takmicenje se odrzava u Bodrumu, Turska, gdje smo smjestene u prelijepom hotelu Isis Bodrum Hotel & Spa. Sa mnom je jos jedna manekenka agencije ABC Models, Tea Hlavacek, koja predstavlja Hrvatsku.

 

Radi se o dva takmicenja, Miss 7 continents i Photomodel of the world, koja se odrzavaju istovremeno obzirom da su dio iste organizacije

Cast mi je biti odabrana kao predstavnik svoje drzave Bosne i Hercegovine, i ponosna sam sto sam na to, kao sto bi svako bio. 

Drago mi je da je i moja agencija imala povjerenja u mene da me prijavi, a naravno i sto me je onda izabrala organizacija World League of Beauty and Fashion, koja organizuje takmicenje takmicenje.

Svakodnevnica na takmicenju je ispunjena raznim aktivnostima, uzivali smo u lijepom vremenu, ali i u raznim izletima koji su bili organizovani, kao scuba diving, karting, cjelodnevni izlet brodom, itd. Navecer se odrzavaju probe za takmicenje, medjutim nista nije naporno, imamo dovoljno vremena i za odmor i za plazu i za rad.

Konkurencija nije osjetna, sve su djevojke prijateljski nastrojene i vlada ugodna atmosfera, svi su sklopili neka prijateljstva, ali i generalno su sve djevojke medjusobno u dobrim odnosima.

Ne volim postavljati očekivanja, da se ne bih razocarala u ishod, ocekujem samo lijepo iskustvo, lijepih 10 dana sa djevojkama iz cijelog svijeta, a sve ostalo ce biti samo slag na tortu. 

 

  

Check Also

Zanosna Miss Foto Model 2019 godine otkrila detalje ovogodišnjeg izbora

Zanosna Miss Foto Model 2019 samo za naš portal otkriva  sočne detalje sa ovogodišnjih priprema …