Friday , October 30 2020
Početna / Novosti / Opravdano nosi lentu Miss Foto 2018 godine pogledajte i zašto

Opravdano nosi lentu Miss Foto 2018 godine pogledajte i zašto

 

 

Na izboru za Miss BiH 2018 ponijela si laskavu titulu Miss Foto 2018. Šta se desilo nakon tog izbora?

-Da,2018godine ponijela sam titulu Miss Foto BiH. Kada govorim o ličnom dobitku, osim titule, tokom ovakvog prestižnog takmičenja ostvarila sam mnoga poznantva, od kojih su neka prerasla u prijateljstva. Ono je zapravo početak mog putovanja kroz svijet mode. Temelj na kojem se grade svi moji uspjesi u svijetu modelinga kojih ce biti puno nadam se.

 

 

 

 

Moram da priznam da je sve počelo zahvaljujući mojoj mami i tetki. One su odlučile da me prijave u cemu sam se ja i slozila kad su me obavestile, i mnogo im hvala na tome, isto tako zelim puno da se zahvalim Direkciji Miss BiH za Miss Svijeta i agenciji ABC model koji su mi cijelo ovo iskustvo obezbijedili.

 

 Moj zivot nakon izbora puno se promijenio u pozitivnom smislu, kao prvo imam vise samopouzdanja nego prije, ljudi me drugačije doživljavaju to jest ozbiljnije. 

Sve djevojke prije ili kasnije dožive neki loše iskustvo u bilo kojem segmentu života ja za sada nisam jer sam na pocetku karijere i ali svakako kada se to desi gledat cu kao neku vrstu lekcije koja me moze mnogo toga naučiti jer svjesna  sam da svaki posao ima svoju dobru i losu stranu,ja se nadam da cu se sa losom sto manje susretati.

 

 

 

Za 5 godina vidim se kao jedna uspješna djevojka,ali kao i uspješan model koji ce da sa profesionalnošću odrađuje svoj posao kako u BiH tako i vani. 

 

Tremu sam imala na početku kao i svaka djevojka ali kasnije to postane rutina i sasvim normalno izaci na scenu i što bolje prezentovati model koji nosim.

Svaka djevojka ili model koji zeli da se bavi ovim poslom mora da ima uspjesan foto book, -Book se konstantno dorađuje. Upravo sam radila neke nove fotke za book tokom sedmice mode u Sarajevu. Imala sam čast raditi sa poznatim fotografima koji su u saradnji sa agencijom ABC models Mgmt International, među kojima su Haris Karabegović, Vlado Soldo i drugi.

 

 

 

  

 

 

 

 

Check Also

Miss Brčkog 2017 godine na početku velike modne karijere

  Daliborku Popović sudeći po svemu očekuje velika modna karijera, bivsa Misica prisjetila se izbora …

Leave a Reply

Your email address will not be published.