Thursday , December 3 2020
Početna / Novosti / U susret velikom modnom događaju- Bijeljina Fashion Night 2018

U susret velikom modnom događaju- Bijeljina Fashion Night 2018

U prelijepom ambijentu kompleksa “Semberski Salaš” 10.07. sa početkom u 20h održat će se veličanstveni događaj “Bijeljins Fashion Night 2018”.

Izuzetni modni događaj oblježit će revije poznatih manekenki kao što su Ljiljana Krulj Miss RS 2014, Lejle Šećebegović Miss FBiH 2016, te aktuelna Miss Semberije 2017 Leontina Rosić.

Pored njih imat ćete priliku vidjeti i TOP Modele agencije ABC Models Mgmt International, Žanin Pavlović Miss medija BiH 2017, Daliborku Popović Miss Fotogeničnosti BiH 2017, Ivanu Gavrilović Miss Brčko Distrikta 2014. Upoznat ćete i Miss Interneta Indiru Muminović, Miss Podrinja Irinu Kovačević, Adelisu Delić TOP 10 Miss BiH, te Top Modela BiH Andrijana Stjepanović.

Ovaj  veličanstveni modni događaj održat će se u samom  kompleksu ,,Semberski Salaš,, u čijem sastavu pored Hotela, Restorana, Svadbenog salona, nalazi  i predivan kompleks BAZENA kao i sadržaja za malu raju (ljuljaške, klackalice itd)

 

Na reviji učestvuju poznati brendovi u RS I BIH koji će pokazati svoje nove kolekcije među kojima se ističu “Exlusive” , “Shooter”, “Fashion Point”, “Intergaj” i “Stella Boutique”

 

 Medijski pokrovitelji događaja su Radio TVBN, portali bijeljinadanas.org, infobijeljina.org
Voditeljka programa je Dragana Musladin, inače voditeljica na RTVBN
Sve djevojke dobit će priliku učestvovati  na izboru za Miss BiH, Miss Republike Srpske te priliku učešća na brojnim modnim događajima kao što je NIVEA BH Fashion week-u kao i da se okušaju u inozemnim angažmanima.
Posjetite ovaj veličanstveni događaj i uživajte , rezervišite svoje mjesto na vrijeme na broj telefona055 257-510 (Semberski Salaš)

Check Also

Miss Brčkog 2017 godine na početku velike modne karijere

  Daliborku Popović sudeći po svemu očekuje velika modna karijera, bivsa Misica prisjetila se izbora …