Thursday , December 3 2020
Početna / Novosti / Neprikosnovena Leontina Rosić na “Bijeljina Fashion Night 2018”

Neprikosnovena Leontina Rosić na “Bijeljina Fashion Night 2018”

Na predstojećem “Bijeljina Fashion Night 2018” koji će se održati 10.07. u  prelijepom ambijentu kompleksa “Semberski Salaš” pored mnogobrojnih manekena i modela modne agencije ABC Models Mgmt International, učestovat će Bijeljinka Leontina Rosić.

Ko je Leontina?

-Leontina je djevojka koja dolazi iz Bijeljina i ima 17 godina. Od malih nogu sam bila zaljubljena u manekenstvo, te sam sticajem okolnosti se prijavila na Izbor za Miss BiH i ponijela titulu Miss Semberije 2017.

Pomenula si izbor za Miss BiH te svoju lentu Miss Semberije 2017. Šta se promjenilo u tvom životu tokom i nakon tog izbora?

-Promjenilo se mnogo toga.  Došlo je do ostvarenja mog sna i počela sam se aktivnije i profesionalnije baviti modelingom i manekenstvom.

Radila si i modni book pred odlazak u inostranstvo? 

-Da, u fazi sam izrade svog modnog book-a koji će mi biti lična karta za inozemni angažman. Radim sa vrlo profesionalnim fotografima iz modne agencije ABC Models Mgmt International te samim tim ne mogu i ne smijem posumnjati u kvalitet fotografija.

Da li imaš nešto za poručiti djevojkama pred ovaj veličanstveni događaj “Bijeljina Fashion Night”

-Poručila bih da ukoliko sanjaju o tome da se bave manekenstvom neka se prijave i učestvuju na “Bijeljina Fashion Night”. I naravno da nikada ne odustaju od svojih snova.

 

Da podsjetimo, ovaj događaj održat će se u kompleku “Semberski Salaš”, u čijem sastavu pored Hotela, Restorana, Svadbenog salona, nalazi  i predivan kompleks BAZENA kao i sadržaja za malu raju (ljuljaške, klackalice itd).

Rezervišite svoje  mjesto na vrijeme te budite dio ove fantastične priče koja počinje u 20h.

 

 

Check Also

Miss Brčkog 2017 godine na početku velike modne karijere

  Daliborku Popović sudeći po svemu očekuje velika modna karijera, bivsa Misica prisjetila se izbora …