Tuesday , September 17 2019
Početna / Svi izbori Miss BIH / FBiH / Miss Srednje Bosne / SBK FASHION NIGHT I IZBOR ZA MISS SREDNJE BOSNJE 2019 GODINE

SBK FASHION NIGHT I IZBOR ZA MISS SREDNJE BOSNJE 2019 GODINE

U četvrtak 25.04. u 20h održat će se u prelijepom prostoru Restoran & Pizzeria SANTOS veče mode glamura SBK FASION NIGHT 2019 i izbor Miss Srednje Bosne 2019..

 

 

Pored djevojaka Srednje Bosne reviju će nositi i prošlogodišnja Miss Srednje Bosne 2018 Mirnesa Breljak, kao i finalistica Miss BiH 2018 djevojaka koje je osvojila dvije lente na tom izbor Edna Zekotić. Na reviji ce biti i poznate manekenke Agencije ABC models MGMT Erna Delic TOP model BiH, Žaklina V. Miss Medija 2017, Ivana Gavrilović BEST model 2014, kao i druge poznate djevojke iz Agencije ABC models MGMT.

 

Pogledajmo kako je to izgledalo prošle godine u Bugojnu

 

 

 

 

Pokrovitelji ove divne manifestacija su Vlada SBK (Srednje Bosanskog kantona), Grad Bugojno, Rudnik uglja Gračanica , Gornji Vakuf i Pizzeria Santos.

 

 

                                        

 

                                

 

 

Pored Portala EMI magazin, medijski pokrovitelji ove divne manifestacija su Radio Donji Vakuf, Bugojno Danas, TNT Portal iz Travnika kao i RTV Bugojno..

 

 

 

Pozivamo sve zainteresovane da dođu i da na vrijeme rezervišu svoja mjesta u Pizzeria Santos kako ne bi propustili ovu predivnu manifestaciju.

 

 

 

 

Check Also

Prelijepa Darja predstavnica Bosne i Hercegovine na takmičenju Miss 7 continents

  Prelijepa Darja Hajdukov javlja nam se iz osunčog Bodruma sa takmičenja Miss 7 continents …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *