Wednesday , October 5 2022
Početna / Svi izbori Miss BIH / FBiH / Miss Srednje Bosne / SBK FASHION NIGHT I IZBOR ZA MISS SREDNJE BOSNJE 2019 GODINE

SBK FASHION NIGHT I IZBOR ZA MISS SREDNJE BOSNJE 2019 GODINE

U četvrtak 25.04. u 20h održat će se u prelijepom prostoru Restoran & Pizzeria SANTOS veče mode glamura SBK FASION NIGHT 2019 i izbor Miss Srednje Bosne 2019..

 

 

Pored djevojaka Srednje Bosne reviju će nositi i prošlogodišnja Miss Srednje Bosne 2018 Mirnesa Breljak, kao i finalistica Miss BiH 2018 djevojaka koje je osvojila dvije lente na tom izbor Edna Zekotić. Na reviji ce biti i poznate manekenke Agencije ABC models MGMT Erna Delic TOP model BiH, Žaklina V. Miss Medija 2017, Ivana Gavrilović BEST model 2014, kao i druge poznate djevojke iz Agencije ABC models MGMT.

 

Pogledajmo kako je to izgledalo prošle godine u Bugojnu

 

 

 

 

Pokrovitelji ove divne manifestacija su Vlada SBK (Srednje Bosanskog kantona), Grad Bugojno, Rudnik uglja Gračanica , Gornji Vakuf i Pizzeria Santos.

 

 

                                        

 

                                

 

 

Pored Portala EMI magazin, medijski pokrovitelji ove divne manifestacija su Radio Donji Vakuf, Bugojno Danas, TNT Portal iz Travnika kao i RTV Bugojno..

 

 

 

Pozivamo sve zainteresovane da dođu i da na vrijeme rezervišu svoja mjesta u Pizzeria Santos kako ne bi propustili ovu predivnu manifestaciju.

 

 

 

 

Check Also

Zanosna Miss Foto Model 2019 godine otkrila detalje ovogodišnjeg izbora

Zanosna Miss Foto Model 2019 samo za naš portal otkriva  sočne detalje sa ovogodišnjih priprema …