Wednesday , October 5 2022
Početna / Novosti / Misica sa dvije lente

Misica sa dvije lente

 

Cao Edna, reci nam par riječi o sebi da te naši čitaoci bolje upoznaju 

Ja sam Edna Zekotic rođena u Bugojnu,  a živim u Gornjem Vakufu -Uskolje. Trenirala sam karate 11 godina,  ali zbog povrede morala sam da karate stavim na čekanje.  Imam 20 godina i završila sam srednju Medicinsku školu u Zenici.

 

 

2018 godina za tebe je bila uspješna, dvije lente otišle su u tvoj rodni kraj i to baš u tvoje ruke, reci nam kakav je to osjecaj i da li si se nadala tome?

2018. godina je bila mogu reci moja godina. Bila sam jedina takmičarka iz Srednje  Bosne koja je došla do samog finala. Iskrena da budem očekivala sam lentu Miss Internet BIH,  jer sam vodila od samog početka i imala najveći broj lajkova , a druga lenta Miss televoting to je za mene bio sok , jer sam iz male sredine i nisam iskreno ni očekivala da bi ta lenta mogla doći u moje ruke.  Ali eto pošto sam ja jedina donjela sam dvije lente u Srednju Bosnu.

 

Tvoje iskustvo sa izborom za MISS kakvo je ? 

Moja iskustva su odlična od samog početka. Upoznala sam mnogo djevojaka iz drugih gradova,  putovale zajedno..  Nešto što ću pamtiti definitivno čitav život

 

Na početku si karijere, kakvi su tvoji planovi za dalje ? 

Planovi za dalje.. Kod mene ide sve spontano ali pripremamo sada Bugojno fashion Night . I nadam se da ću uspjeti u modelingu i okušati sreću u inostranstvu.

 

 

 

Ko je tvoja najveća podrška? 

Moja najveća podrška je naravno moja porodica ,ali posebno moj brat bez kojeg sigurno ne bih uspjela… On je moja desna ruka.. 

Ali također moram spomenuti i građane koji su glasali i podržavali me..

 

 

 

BiH je do sada imala zapažene i manje zapažene misice, u kojoj od njih vidite uzor?

BiH ima dosta zapazenih misica,  ali moram da budem iskrena ja nemam uzora , želim da budem posebna na neki svoj način.

 

Nešto za kraj …

Ja kao prošlogodišnja Misica Srednje Bosne pozivam sve građane Donjeg Vakufa da dođu 25.04. 2019.godine u pizzeriu Santos  na SBK Fashion Night  i podrže naše učesnice koje će se boriti za novu titulu misice.

 

 

Check Also

Zanosna Miss Foto Model 2019 godine otkrila detalje ovogodišnjeg izbora

Zanosna Miss Foto Model 2019 samo za naš portal otkriva  sočne detalje sa ovogodišnjih priprema …