Friday , April 12 2024
Početna / Novosti / Predstavljamo vam prelijepu Lejlu Šećerbegović, Miss FBiH 2016 godine

Predstavljamo vam prelijepu Lejlu Šećerbegović, Miss FBiH 2016 godine

 

Lejla Šećerbegović ima 21 godinu, a dolazi nam iz Tuzle, gdje je student općeg studija medicine na Medicinskom fakultetu na Univerzitetu u Tuzli i kako kaže studij joj ne predstavlja problem da se bavi svojom najvećom strašću-modom.

Učestvovala si na nedavno održanom 40.NIVEA BH Fashion Week Sarajevo.  Čije kreacije si nosila i jesi li zadovoljna BH modnom scenom?

– Jubilarni 40. Nivea Fashion Week je bio izvanredan. Oduševljena sam kreatorima i njihovim novim kolekcijama. Zaista, bila mi je čast biti dio takvog događaja. Moram izdvojiti kolekciju Lazara Ilića, iz Crne Gore. Ovo je njegovo prvo predstavljanje na Nivea Fashion Week-u i moram reći da je briljirao.

Radila si nove fotografije za book?

-Book se konstantno dorađuje. Upravo sam radila neke nove fotke za book tokom sedmice mode u Sarajevu. Imala sam čast raditi sa poznatim fotografima koji su u saradnji sa agencijom ABC models Mgmt International, među kojima su Haris Karabegović, Vlado Soldo i drugi

Na izboru za Miss BiH 2016 ponijela si laskavu titulu Miss FBiH 2016. Šta se desilo nakon tog izbora?

-Da,2016. godine ponijela sam titulu Miss Federacije BiH. Kada govorim o ličnom dobitku, osim titule, tokom ovakvog prestižnog takmičenja ostvarila sam mnoga poznantva, od kojih su neka prerasla u prijateljstva. Ono je zapravo početak mog putovanja kroz svijet mode. Temelj na kojem se grade svi moji uspjesi u svijetu modelinga.

Ništa to ne bi bilo moguće da nisi bila dio modne agencije ABC Models Mgmt International. Reci nam nešto o toj saradnji?

-Modna agencija ABC models Mgmt International je agencija sa kojom imam ugovor, i on traje već pune dvije godine. Pored mnogobrojnih poslova u svijetu modelinga u BiH, ne mogu da ne spomenem svoj ino angažman u Istanbulu. Tamo sam provela 2 mjeseca, moram reći da je jedno predivno iskustvo.

Lejli želimo mnogo uspjeha u poslovnom ali i privatnom životu, a vi u nastavku pogledajte nekoliko fotografija iz njenog modnog book-a.

Check Also

Zanosna Miss Foto Model 2019 godine otkrila detalje ovogodišnjeg izbora

Zanosna Miss Foto Model 2019 samo za naš portal otkriva  sočne detalje sa ovogodišnjih priprema …