Thursday , December 3 2020
Početna / Novosti / Bugojno Fashion Night: Žepčanka Žanin Pavlović među 10 najljepših Miss BiH

Bugojno Fashion Night: Žepčanka Žanin Pavlović među 10 najljepših Miss BiH

U KRISTALNOJ DVORANI  Opštine Bugojno pod pokroviteljstvom Opštine Bugojno  i načelnika Opštine Bugojno gosp. Hasanom Ajkunićem održat će se 06.04.”Bugojno Fashion Night 2018” gdje će nastupiti misice iz Bugojna i ostalih gradova Srednje Bosne.

Povodom toga razgovarali smo sa Žanin Pavlović, Miss Interneta 2017. godine o svom nastupu na ovoj velikoj modnoj smotri

Kakva su tvoja iskustva sa takmičenja?

Moja iskustva što se tiče takmičenja su samo pozitivna. Osim što se djevojkama otvore veće mogućnosti i bolji put ka svijetu mode, uz to upoznaju i jako divne prijatelje, dobiju novo iskustvo, odu na putovanje, i uz sve to dobiju malo više samopouzdanja. Smatram da djevojke ako već imaju mogućnost da sudjeluju u ovakvom jednom događaju, trebaju da se prijave jer će to biti nešto što će zasigurno uvijek pamtiti.

Na prošlogodišnjem izboru si osvojila lentu Miss interneta BiH 2017, šta za tebe ona predstavlja,  šta po tebi takav izbor i takmičenje može da donese?

Lenta za mene predstavlja veliku privilegiju. Iako nisam ponijela titulu MIss BiH 2017, ova lenta koju sam ja osvojila je dokaz da sam mnogo napredovala. Ovako takmičenje nudi djevojkama koje su zainteresirane za modu, mnoge mogućnosti, a uz to se vježba i samopouzdanje i razbija sramežljivost i nesigurnost. Učešće na ovakvom takmičenju ne samo da otvara puteve u modnom svijetu, i lično poznajem mnoge djevojke koje su se nakon izbora počele baviti glumom ili kao voditelji, sve zavisno od toga koje afinitete imaju.

Koliko je prema tebi važno da se ovakva manifestacija održava u našoj državi?

Mislim da je dobro imati malo više ovakvih manifestacija, prvo što je Bosna i Hercegovina prepuna predivnih i lijepih djevojaka i ovo je izvrsna prilika da se pokažu, a i za ljubitelje mode je također lijepa manifestacija. Održavanjem ovakvih manifestacija BiH se približava ostatku svijeta  gdje se ovakve manifestacije češće održavaju.

U sklopu ovog velikog modnog događaja održati će se i izbor Miss SBK 2018. te ovim putem pozivamo sve zainteresovane djevojke Srednje Bosne da se prijave na takmičenje putem maila prijava@missbih.ba.

Izvršni producent projekta je gosp Duško Rujević (broj telefona 063 996 203) kojeg mogu kontaktirati svi zainteresovani modni brendovi, butici, modne kuće, zlatare, frizeri, šminkeri, hoteli i ostali sponzori koji žele biti dio ovog događaja.

Veličanstveni program će voditi naša poznata i neprikosnovena voditeljica Liljana Krulj koja je inače Miss Fotogeničnosti 2013 kao i Miss RS 2013.

Ovo veliko modno dešavanje počinje u 20 sati, te ovim putem pozivamo sve zainteresovane građane Bugojna i Srednje Bosne da svojim prisustvom uveličaju ovaj veliki događaj.

 

Check Also

Miss Brčkog 2017 godine na početku velike modne karijere

  Daliborku Popović sudeći po svemu očekuje velika modna karijera, bivsa Misica prisjetila se izbora …