Sunday , December 10 2023
Početna / Novosti / Večeras izbor za najljepšu djevojku Republike Srpske u 2018 godini

Večeras izbor za najljepšu djevojku Republike Srpske u 2018 godini

Večeras u prelijepom ambijentu hotela “Drina” u Bijeljini održat će se izbor za najljepšu djevojku Republike Srpske u 2018 godini.

I ovaj put kao što je to bilo prošle godine djevojke će vršiti svoje pripreme za ovaj veličanstveni događaj u predivnom ambijentu kompleksa “Semberski Salaš”Bijeljina, gdje će uživati u raznovrsnim sadržajima koje ovaj kompleks nudi. Pogledajte kako teku pripreme za ovogodišnji izbor.

Lentu najljepše djevojke u RS uručit će Ivona Vučković inače poznata manekenka i aktuelno najljepša djevojka Republike Srpske na MISS RS 2018. Ivona Vučković je inače na finalnom izboru za Miss BiH 2017 osvojila lentu druge pratilje Miss BiH 2017, te je nakon tog izbora učestovala na raznim modnim događajima među kojima je i prestižni Nivea BH Fashion Week.

Privredni subjekti i institucije Republike Srpske koji su pomogli ovaj projekat i ko to stvarno pomaže mlade da ostanu u našoj zemlji su

Prijatelji projekta  koji su takodje spremni da uvijek podrže ovakve manifestacije, a time i mlade u Republici Srpskoj i BIH.

Dio učesnika u večeri ljepote i mladosti su i modne kuće “Shooter”, “Intergaj čarape”.

 

Da podsjetimo, budite večerasu prekrasnom hotelu “Drina” sa početkom u 20h da zajedno izaberemo najljepšu djevojku Republike Srpske za 2018 godinu.

 

Check Also

Zanosna Miss Foto Model 2019 godine otkrila detalje ovogodišnjeg izbora

Zanosna Miss Foto Model 2019 samo za naš portal otkriva  sočne detalje sa ovogodišnjih priprema …