Wednesday , October 21 2020
Početna / Svi izbori Miss BIH / FBiH / Miss Srednje Bosne / Upoznajte aktuelnu Miss SBK

Upoznajte aktuelnu Miss SBK

 Ivana Ladan aktuelna misica SBK izdvojila je svoje vrijeme za naš portal kako bi naši čitaoci mogli bolje da je upoznaju.

Lijep pozdrav, ja sam Ivana Ladan, dolazim iz Jajca, imam 21 godinu, student sam na 3.godini psihologije.

Svoje slobodno vrijeme najviše volim provoditi sa meni dragim ljudima, šetnjama u prirodi, izlascima, citanju i gledanju serija i filmova.

 

 

 

 

Prijava za izbor je došla spontano, i sada mi je drago što nisam odustala.

Pobjeda mi definitivno nije bila u prvom planu ali iskreno, priželjkivala sam je, mislim da je važnije što sam na izboru upoznala nove djevojke i stekla nova iskustva, ali mi znači mnogo jer je ovo moje prvo takmičenje, ali ne i posljednje.

Kada su proglasili pobjednicu, kada sam shvatila da sam to ja i kada sam krenula pistom, emocije su me preplavile.

 

Mislim da je najveća tajna ljepote u načinu kako je izražavamo i onoga sto nosimo u duši, a sve ostalo nam moze posluziti kao dodatni plus i nesto što nas krasi.

Često se susrećem s ljubomorom, kao i mnoge djevojke danas. Mislim da je ljubomoru najbolje ignorirati i ne dopustati da utice na nas i da nas sputava ka nasim ciljevima. Smatram da je ljubomora ružna energija koja unistava svaki odnos, a na kraju najvise unistava osobu koja tu ruznu energiju usmjerava.

Moji osnovni ciljevi su jednog dana osnovati svoju obitelj punu ljubavi i postati kvalitetan i cijenjen psiholog, za sto se i skolujem.

Poruka za djevojke koje imaju želju prijaviti se za izbor bila bi ta da slušaju svoje srce, i da vjeruju u sebe, jer jedino ako one ulazu dovoljno nade i vjere u sebe, mogu i ostvariti svoj cilj.

 

Check Also

Miss Brčkog 2017 godine na početku velike modne karijere

  Daliborku Popović sudeći po svemu očekuje velika modna karijera, bivsa Misica prisjetila se izbora …

5 comments

  1. Like!! Great article post.Really thank you! Really Cool.

  2. Your site is very helpful. Many thanks for sharing!

Leave a Reply

Your email address will not be published.