Thursday , December 3 2020
Početna / Novosti / Predstavljamo Vam Andreu Ćetković-Miss Brčko Distrikta 2018

Predstavljamo Vam Andreu Ćetković-Miss Brčko Distrikta 2018

Hotel “Jelena” u Brčkom ovih dana je održan “Brčko Fashion Night 2018” u sklopu kojeg je održan izbor Miss Brčko Distrikta 2018 u organizaciji modne agencije Abc Models Mgmt International a pod pokroviteljstvom Vlade distrikta Brčko.
Ovu laskavu titulu ponijela je šarmantna Andrea Ćetković iz Brčkog.
Reci nam nešto o sebi?
-Moje ime je Andrea Ćetković, imam devetnaest godina i u agenciji “ABC MODELS” sam tek od marta ove godine. Sredinom ljeta prosle godine, agencija ABC Models Mgmt International me sasvim slučajno pronašla na društvenoj mreži Instagram, te vidjela moje fotografije i odlučila da me kontaktira. Već od malih nogu imam veliku želju da se bavim modelingom, čak sam tada kroz igru zamišljala pistu u svojoj sobi, nadajući se da ću jednog dana raditi revije i hodati pravom modnom pistom.

 

Kako vidiš sebe u izboru na državnom takmičenju?
-Nakon što sam se odnedavno uputila u vode manekenstva, naučila sam da se svaka životna prilika treba maksimalno iskoristiti i iz nje izvući ono najbolje za sebe. Prije svega nadam se jednom velikom i lijepom iskustvu, pa tek onda ostalim stvarima koje takmičenje nosi.

 

Da li si se dvoumila za izbor za Miss Brckog? -Kada mi se već pružila ta prilika, ni jednog trenutka se nisam dvoumila, jer je i to jedno iskustvo više u životu, a priznaćete da je ovo prilika koja se pruža samo jednom.

 

Šta očekuješ od svega ovoga dalje?
-Smatram da sve ovo što slijedi, kao i izbor mi daje priliku da iskusim samu sebe, te da još više izgradim svoju ličnost, kao i samopouzdanje.
Na takvim izborima ili konkretno ovom izboru nema svako priliku za učešće, ja sam polaskana što sam učestvovala i što ću ići dalje, a samim tim i opravdati ne samo vanjsku ljepotu, već i svoju ličnost. Bitno je da se i vanjska i unutrašnja ljepota prikažu na pravi način. Na kraju, nije toliko bitna ni pobjeda koliko samo učešće u takvim manifestacijama, te sticanje iskustva.

Check Also

Miss Brčkog 2017 godine na početku velike modne karijere

  Daliborku Popović sudeći po svemu očekuje velika modna karijera, bivsa Misica prisjetila se izbora …