Monday , March 27 2023
Početna / Novosti / Bivša Miss Semberije 2017 godine Leontina Rosić sa ponosom nosi svoju lentu

Bivša Miss Semberije 2017 godine Leontina Rosić sa ponosom nosi svoju lentu

Bivša Miss Semberije 2017 godine Leontina Rosic ima samo riječi hvale kako za Direkciju izbora Miss BiH za Miss svijeta tako i za samu agenciju ABC Models. U nastavku teksta čitate Leontinino predstavljanje i njene sveukupne utiske.

Ja sam Leontina Rosic rođena sam u Zvorniku a živim u Bijeljini, imam 18 godina. Želju za modom i modelingom imam od malena. Krenula sam u skolu manekena agencije ABC models i prvu reviju sam imala sa 14 godina, igrom slučaja prijavila sam se na izbor za miss Semberije 2017 i tu sam odnijela pobjedu. Te godine sam usla u top 10 najljepsih devojaka RS i 20 najljepsih u BiH. Ovaj izbor  je zapravo pocetak mog putovanja kroz svijet mode.

2017 godina mogu reci da je bila uspjesna za mene jer sam jedina iz Semberije dosla do samog finala.

Često se susrecem sa ljubomorom kao i mnoge devojke danas ali ja sam djevojka koja ima puno samopouzdanja i koja ima veoma visoko misljenje o sebi tako da mislim da je najbolje to ignorisati.

Tremu nikada nisam imala, uvijek sam jedva čekala izaci na pistu a sada mi je to postala i rutina i sasvim mi je normalno izaci i što bolje prikazati model koji nosim.

Moja poruka za sve djevojke koje imaju zelju baviti.se modelingom je da vjeruju u sebe i da pokusaju ispuniti svoj san kao sto sam i ja uspjela.

 

Nedavno je održana sedmica mode u Sarajevu gdje sam radila reviju za poznatu kreatorku Lejlu Tuzlic. Posle toga je održan Bijeljina Tom Fashion Night koju je organizovala agencija ABC models i koju sam radila sa predivnim djevojkama iz agencije.

Kad smo bile na pripremama za Miss BiH u Turskoj sprijateljila sam se da svim djevojkama. Nije bilo ljubomore i zlobe nimalo. Najveca pobjeda koju nosim sa izbora za Miss su predivne djevojke sa kojima sam se odmah uklopila i super provela. I dan danas se druzimo i sve jedva cekamo neku reviju da se ponovo okupimo i lijepo provedemo.