Wednesday , October 21 2020
Početna / Nekategorisano / Najljepse djevojke Posavine u popularnom “S club-u” u Orašju

Najljepse djevojke Posavine u popularnom “S club-u” u Orašju

Spektakl u popularnom „S clubu“ u Orašju u nedelju 11.08.2019 godine će se održati “ Miss Posavske Županije”

Očekuje nas noć muzike, zabave, ljepote i mladocti dođite i podržite mlade ljude kojima je naša podrška potrebna a vjerujemo da ćete se dobro zabaviti.

Domaćini ovog kluba potrudili su se da publika uživa u izboru „Miss Posavske Županije“ na otvorenoj pozornici kluba S na platou bazena. Očekuje se velika posjeta, pogotovo jer je ovog mjeseca u Posavinu pristigao veliki broj naših ljudi koji žive u dijaspori a uživaju ovdje na odmoru.

Uz naše ljepotice iz Posavine biti će i dobre muzike za šta će se posebno pobrinuti popularna pop grupa „Jutro“ iz Tuzle. Početak manifestacije izbor „Miss Posavske Županije“ će biti u 21h i trajati će do 23hkada će biti izabrane pobjednice uz prigodan vatromet.Nakon toga nastavlja se zabava još dugo u noć uzvrsnog DJ-a kluba S. Dakle dobre zabave, muzike, ljepote, mladosti i veselja neće nedostajati u Orašju11.kolovoza/augusta.

Za titulu će se natjecati 20 djevojaka a pobjednica i njene pratilje plasiraju se u predzavršnicu izbora „Miss Federacije“ koji će se održati 01.09. uz direktan tv prijenos na Federalnoj televiziji koja je medijski partner izbora Miss BiH već dugi niz godina. Finale izbora Miss BiH planirano je početkom listopada/oktobra, a Miss Svijeta održava se 14.12. u Londonu. 

Inače ovo je 24. izbor za „Miss BiH“ od kako je i naša država članica ove velike manifestacije „Miss Svijeta“, koja se održava već 69 godina u svijetu.

Dobrodošli u S club Orašje 11.08.2019 godine

3 comments

  1. Like!! Really appreciate you sharing this blog post.Really thank you! Keep writing.

  2. I like this website very much, Its a very nice office to read and incur information.

  3. I used to be able to find good info from your blog posts.

Leave a Reply

Your email address will not be published.