Wednesday , October 5 2022
Početna / Svi izbori Miss BIH / FBiH / Azra Mehačević je Miss Tuzlanskog kantona 2018.godine

Azra Mehačević je Miss Tuzlanskog kantona 2018.godine

Na sinošnjem prazniku mode u shooping centru “Etna” u Gračanici pored revije predivnih modela agencije ABC models Mgmt International  u odličnim modnim revijama modnih kuća Bellissima, Fashion Point, Alma Ras, Retro, LC Waikiki, Sport Reality i Planet obuća, prisutni su mogli uživati i u izboru za najljepšu djevojku Tuzlanskog Kantona.

Tu laskavu titulu, te plasman na idući izbor Miss FBiH ponijela je Tuzlanka Azra Mehačević.

Ko je Azra?

-Jedna dvadesetogodišnjakinja iz Tuzle. Studiram pedagogiju i psihologiju na Flizofskom fakultetu u Tuzli. Nova sam u svijetu modelinga, ali se nadam da će mi ovo natjecanje pomoći da se na najbolji način uklopim u taj svijet koji za mene predstavlja jedan od novih izazova.

Da li si se nadala tituli?

-Nisam se nadala nikako, ali ona za mene predstavlja motivaciju za dalje natjecanje, te mi priža dozu ohrabrenja i sigurnosti za nastavak učešća.

Kako ćeš se pripremati za dalje natjecanje?

-Za dalje natjecanje se prvenstveno nastojim pripremiti uz podršku porodice i prijatelja, s obzirom da sam u svemu tome nova, psihička priprema je ključna. Kada je u pitanju odvijanje samog natjecanja, uz pomoć organizatora i ulaganja spostvenog napora nema sumnje da će proći sve u najboljem redu.

Azri naravno želimo mnogo sreće, a Vas da podsjetimo da će se Izbor za Miss FBiH 2018 održati u BKC Tuzla, 26.06. sa početkom u 20h.

 

Check Also

Miss FBiH 2017